Overnachten tijdens de behandeling

Woont u ver van het MUMC+ af en wenst u nabij het MUMC+ te overnachten gedurende uw behandeling? Dit kan tegen een gereduceerd tarief bij het NH-hotel.

Om gebruik te maken van deze mogelijkheid belt u het NH-hotel op dit (speciale) telefoonnummer:  +31 (0)20 70 18 042. Vermeld hierbij dat het om een reservering gaat via het servicebureau van het Maastricht UMC+.
Reserveren is ook mogelijk via reservering@nh-hotels.com (onder vermelding van servicebureau). Er zijn maar enkele kamers per dag beschikbaar tegen een kortingstarief.

De factuur die u krijgt van de overnachting betaalt u zelf. Deze factuur kunt u vervolgens per e-mail sturen aan: servicebureau@mumc.nl
U krijgt dan een document teruggestuurd dat opgestuurd kan worden naar uw zorgverzekering. Afhankelijk van welke zorgverzekering u heeft kunt u mogelijk een vergoeding krijgen.

Kosten:

U betaalt de gebruikelijke dagprijs van de kamer en krijgt daarover een korting van 10%. De prijs die u betaalt kan dus per keer variëren.
Het NH-hotel hanteert een parkeertarief van €15,00 per dag. Wij adviseren u daarom om uw auto in de parkeergarage van het MUMC+ te parkeren. Onze parkeergarage hanteert de volgende tarieven: dagkaart €10,00 en weekkaart €15,00.

Sluit de enquête